תזונה בארגון
 

להרגלי תזונה השפעה ניכרת על בריאותו ותיפקדו של העובד. אורח חיים ישבני, המאפיין את החברה המערבית בשילוב תזונה לקויה עלולים לגרום להשמנת יתר, מחלות כרוניות כמו: עייפות, מחלות לב, סרטן השד והמעי, יתר לחץ דם, סכרת, דלקת פרקים, מגרנות, ועוד תחושות אחרות של אי נוחות פיזית.

תזונה לא נכונה בשילוב הישיבה הממושכת במשך היום הם שגורמים לעייפות, חוסר ריכוז, ירידה בכושר למידה, ירידה בתפוקה ובפרודוקטיביות של העובדים והארגון.

חברות וארגונים נוכחים היום לדעת כי קידום אורח חיים בריא המשלב פעילות גופנית ומודעות לתזונה מאוזנת מביאה לשיפור משמעותי בתפוקת העובדים. זה בא  לידי ביטוי בהפחתת ניצול ימי המחלה, שיפור ברמת הריכוז והאפקטיביות הפרטית של כל עובד, הפחתת העייפות ושיפור במצב רוח. כל אלו תורמים משמעותית לארגון הן בהיבט הכלכלי והן בהיבט האוירה והאנרגיות בעבודה.

מקום העבודה הינו הפלטפורמה הטובה ביותר ליצירת שינוי בריא ולהשפעה על אורח החיים של העובד ומשפחתו.
לכן הקמנו קבוצות בתוך מקום העבודה שמטרתן שינוי הרגלי התזונה והעלאת המודעות לאורח חיים בריא.

כל תכנית תבנה מול נציג הארגון ותותאם לאופי הארגון, לעובדים ולתקציב. התוכנית תותאם לארגון באופן המקצועי והמדויק ביותר על בסיס מידע ונתונים שנאסוף מנציג מטעמכם (גילאים, אופי העבודה, כמות עובדים, מודעות, מטרות ועוד).

ניתן להזמין סדנאות של עשרה מפגשים, יעוצים אישיים, קבוצתיים או יעוצים טלפונים עם כל עובד.
אתם מוזמנים לפנות אליי לבניית התכנית שמתאימה לארגון שלכם!

עיצוב אתר: סטודיו דויד רוס