טורטיית עדשים כתומות
עיקריות


מצרכים:
- כוס עדשים כתומות
- כוס וחצי מים
- תבלינים לפי הטעם: מלח הימלאיה ורוד, פלפל וכ'ד
איך מכינים?
- משרים את כוס העדשים הכתומות בתוך כוס וחצי מים למשך חצי שעה.
- מוסיפים תבלינים.
- טוחנים את העדשים עם מי ההשריה.
- שופכים למחבת חם עם מעט תרסיס שמן זית.
- ממלאים את הטורטייה בטחינה וירקות שאוהבים.
ניתן למלא גם בחציל קלוי, טחינה וירקות או אבוקדו וירקות
מחכה לשמוע איך יצא לכן, לא לשכוח לתייג #מתכוניקי שאוכל לראות את היצירות שלכן🍪
בתאבון!




לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי באינסטגרם // NICOLESHARON_FITNESS@
בואי נתחיל לבנות את שגרת הבריאות החדשה שלך יחד!