עוגיות קרנצ'יות

קינוחים

יש רגע ביום בו כל מה שאנחנו צריכות זה אתנחתא מהמרוץ, ארוחת ביניים קטנה ונעימה שתלטף ותרגיע ותיתן אנרגיה להמשך היום. אז קבלו את הקרנצ'יות שמצד אחד יתנו את המתיקות הכיפית ומצד שני ישאירו אותנו תחת תזונה מאוזנת ובריאה.

מצרכים:

50 גרם גרעיני דלעת

50 גרם שקדים מולבנים פרוסים

50 גרם שומשום

50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס

100 גרם גרעיני חמנייה

100 גרם פקאן טבעי קצוץ גס

*כל הפיצוחים טבעיים, לא קלויים

4 כפות דבש או סילאן

1/3 כוס סוכר קנים אורגני

 

איך מכינים?

  1. לערבב את הפיצוחים יחד עם הסוכר.
  2. להוסיף את הסילאן/דבש
  3. לערבב טוב עד שתיווצר עיסה אחיד.
  4. לסדר בצורת עוגיות על תבנית אפיה.
  5. להכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך כ-15 דקות.
  6. לא לאפות יותר מדי כי הן נותות להישרף.
  7. העוגיות מתקשות כשהן מתקררות אז לא להילחץ אם הן נראות לכן קצת רכות בהתחלה.
  8. הן מתקשות והופכות לקרנצ'יות ומתפצפצות בפה.
  9. לשמור בצנצנת סגורה.

מחכה לשמוע איך יצא לכן, לא לשכוח לתייג #מתכוניקי שאוכל לראות את היצירות שלכן🍪

בתאבון!

לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי באינסטגרם // NICOLESHARON_FITNESS@

בואי נתחיל לבנות את שגרת הבריאות החדשה שלך יחד!

    השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם