עוגיות קרנצ'יות
קינוחים


מצרכים:
50 גרם גרעיני דלעת
50 גרם שקדים מולבנים פרוסים
50 גרם שומשום
50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
100 גרם גרעיני חמנייה
100 גרם פקאן טבעי קצוץ גס
*כל הפיצוחים טבעיים, לא קלויים
4 כפות דבש או סילאן
1/3 כוס סוכר קנים אורגני
איך מכינים?
- לערבב את הפיצוחים יחד עם הסוכר.
- להוסיף את הסילאן/דבש
- לערבב טוב עד שתיווצר עיסה אחיד.
- לסדר בצורת עוגיות על תבנית אפיה.
- להכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך כ-15 דקות.
- לא לאפות יותר מדי כי הן נותות להישרף.
- העוגיות מתקשות כשהן מתקררות אז לא להילחץ אם הן נראות לכן קצת רכות בהתחלה.
- הן מתקשות והופכות לקרנצ'יות ומתפצפצות בפה.
- לשמור בצנצנת סגורה.
מחכה לשמוע איך יצא לכן, לא לשכוח לתייג #מתכוניקי שאוכל לראות את היצירות שלכן🍪
בתאבון!




לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי באינסטגרם // NICOLESHARON_FITNESS@
בואי נתחיל לבנות את שגרת הבריאות החדשה שלך יחד!