ארטיק
קינוחים


מצרכים:
- מעדן סויה בטעם טבעי
- פחית קרם קוקוס קר (מהמקרר)
- כל פרי שמשתלב לכן עם פירות יער – לא חובה
- 2 תמרים לחים שישבו כמה דקות במים, או 2-3 כפות סילאן
- תבניות ארטיקים מסיליקון
לתוספת:
אוכמניות ופטל
איך מכינים?
- מערבבים את מעדן הסויה עם קרם הקוקוס עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- גורסים בבלנדר או חותכים דק דק את התמרים הלחים ומכניסים לתערובת (ניתן להוסיף סילאן במקום).
- אם בחרתן פרי נוסף זה הזמן לרסק אותו ולהכניס לתערובת.
- מרפדים את שקעי התבניות ארטיקים עם פירות היער ועליהם ממלאים מהתערובת.
- מעבירים להקפאה של 4 שעות לפחות.
- על מנת לחלץ את הארטיקים מהתבנית שלהם, אפשר לטבול את התבנית לכמה שניות במים חמים.
- אפשר לקשט את הארטיקים בשוקולד מומס -לא חובה.
מחכה לשמוע איך יצא לכן, לא לשכוח לתייג #מתכוניקי שאוכל לראות את היצירות שלכן🍪
בתאבון!




לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי באינסטגרם // NICOLESHARON_FITNESS@
בואי נתחיל לבנות את שגרת הבריאות החדשה שלך יחד!