הכריך המושלם

עיקריות

רמת קושי: קל
זמן הכנה: 15 דק׳

מצרכים:

לפסטו ביתי:

  1. צרור עלי פטרוזיליה
  2. צרור עלי כוסברה
  3. צרור עלי בזילקום
  4. 2-3 שיני שום
  5. רבע כוס מים
  6. 2/3 כוס שמן זית (מוסיפים בהדרגה)
  7. מלח הימלאיה ורוד לפי הטעם

לרוטב עגבניות:

  1. 3 עגבניות מגורדות במגרדת גסה

לסלט פלפל קלוי ביתי:

  1. 9 פלפלים גדולים בצבעים שונים
  2. 3 שיני שום
  3. מלח ורוד, פלפל שחור גרוס

 

 

איך מכינים את כריך הפסטו?

  1. טוחנים בבלנדר את כל מרכיבי הפסטו למחית חלקה
  2. מגרדים את העגבניות, מתבלים במלח, פלפל, מעט צ'ילי יבש וזילוף קל של שמן זית.
  3. אופן ההגשה: מורחים על הכריך מעט טחינה ביתית, מעליה שמים את רוטב העגבניות והפסטו.
  4. משפרים תיבול ומורחים על לחם כוסמין מלא או שיפון

איך מכינים את סלט הפלפל הקלוי

מחממים תנור ל180 מעלות
מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.
מסירים את ליבת הפלפל ומניחים את הפלפל על התבנית .
מכניסים לתנור לכ 40 דקות עד שהקליפה משחימה מאד (נזהרים לא לשרוף)
מוציאים מהתנור ומקררים.
קולפים את הפלפלים (לאחר הצליה, הקליפה תפרד בקלות)
קוצצים את הפלפלים וכותשים את שיני השום.
מתבלים במלח ורוד ופלפל לפי הטעם.

להרכבת הכריך:
מניחים על פרוסת לחם מחמצת כפית טחינה ומעל עורמים כמות נדיבה של סלט פלפל קלוי.
מקשטים בנבטים טריים

מחכה לשמוע איך יצא לכן, לא לשכוח לתייג #מתכוניקי שאוכל לראות את היצירות שלכן🍪

בתאבון!

לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי באינסטגרם // NICOLESHARON_FITNESS@

בואי נתחיל לבנות את שגרת הבריאות החדשה שלך יחד!

    השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם