מרק כרובית

מרקים

רמת קושי: קל
זמן הכנה: 30 דק׳

מצרכים:

  1. 3-5 שיני שום כתושות
  2. 2 גזרים בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
  3. כרובית בינונית חתוכה לפרחים
  4. כוס קשיו
  5. מעט אגוז מוסקט
  6. מעט שמן זית
  7. מלח ופלפל לפי הטעם
  8. מים

 

איך מכינים?

  1. מזהיבים את הבצל במעט מים או שמן זית, מוסיפים את השום לעוד כ-2 דקות.
  2. מוסיפים את קוביות הגזרים, פרחי הכרובית, אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
  3. מוסיפים מים לכדי כיסוי ומבשלים כרבע שעה.
  4. מוציאים כוס ממי המרק, וטוחנים אותה בבלנדר יחד עם הקשיו עד שהכל הופך למרקם חלק לחלוטין. אפשר במקום קשיו שקדים או מקדמיה.
  5. מחזירים את התערובת הקשיו חזרה לסיר לדקה ואז מכבים את האש.
  6. טוחנים בעזרת בלנדר מוט עד למרקם הרצוי.

להגשה:

ניתן להכין קרוטונים מלחם כוסמין מלא אבל זה מושלם גם בלי.

מחכה לשמוע איך יצא לכן, לא לשכוח לתייג #מתכוניקי שאוכל לראות את היצירות שלכן🍪

בתאבון!

לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי באינסטגרם // NICOLESHARON_FITNESS@

בואי נתחיל לבנות את שגרת הבריאות החדשה שלך יחד!

    השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם