מרק כרובית
מרקים


מצרכים:
- 3-5 שיני שום כתושות
- 2 גזרים בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
- כרובית בינונית חתוכה לפרחים
- כוס קשיו
- מעט אגוז מוסקט
- מעט שמן זית
- מלח ופלפל לפי הטעם
- מים
איך מכינים?
- מזהיבים את הבצל במעט מים או שמן זית, מוסיפים את השום לעוד כ-2 דקות.
- מוסיפים את קוביות הגזרים, פרחי הכרובית, אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
- מוסיפים מים לכדי כיסוי ומבשלים כרבע שעה.
- מוציאים כוס ממי המרק, וטוחנים אותה בבלנדר יחד עם הקשיו עד שהכל הופך למרקם חלק לחלוטין. אפשר במקום קשיו שקדים או מקדמיה.
- מחזירים את התערובת הקשיו חזרה לסיר לדקה ואז מכבים את האש.
- טוחנים בעזרת בלנדר מוט עד למרקם הרצוי.
להגשה:
ניתן להכין קרוטונים מלחם כוסמין מלא אבל זה מושלם גם בלי.
מחכה לשמוע איך יצא לכן, לא לשכוח לתייג #מתכוניקי שאוכל לראות את היצירות שלכן🍪
בתאבון!




לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי באינסטגרם // NICOLESHARON_FITNESS@
בואי נתחיל לבנות את שגרת הבריאות החדשה שלך יחד!