מרק עדשים צהובות

מרקים

רמת קושי: קל
זמן הכנה: 30 דק׳

מצרכים:

  1. 2 כוסות עדשים צהובות
  2. 6 כפות שמן זית איכותי
  3. 5-4 שיני שום כתושות
  4. מלח ופלפל שחור
  5. 1/2 כפית כמון
  6. 1 בצל, חצוי ופרוס לחצאי טבעות

 

איך מכינים?

  1. בוררים את העדשים ושוטפים היטב במים.
  2. שמים 3 כפות מהשמן בסיר, מוסיפים את השום ומחממים כדקה על להבה בינונית, עד שהוא מתרכך, אך לא משחים.
  3. מוסיפים את העדשים ו-6 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
  4. מתבלים במלח, בפלפל ובכמון, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים 20 דקות, עד שהעדשים רכות ומתפוררות (אם המרק סמיך מידי, מוסיפים עוד קצת מים רותחים).
  5. בינתיים, מחממים היטב 3 כפות השמן הנותרות במחבת. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב, אך לא משחים. מוסיפים את הבצל למרק המוכן, ביחד עם השמן שנותר במחבת.

מחכה לשמוע איך יצא לכן, לא לשכוח לתייג #מתכוניקי שאוכל לראות את היצירות שלכן🍪

בתאבון!

לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי באינסטגרם // NICOLESHARON_FITNESS@

בואי נתחיל לבנות את שגרת הבריאות החדשה שלך יחד!

    השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם