מרק ערמונים ופטריות

מרקים

רמת קושי: קל
זמן הכנה: 15 דק׳

מצרכים:

  1. חצי בצל בינוני קצוץ
  2. 4 שיני שום פרוסות
  3. 2 גבעולי כרישה (רק החלק הלבן)
  4. 1-2 סלסלת פטריות שמפיניון קצוצות
  5. 4-6 שקיות ערמונים בוואקום
  6. 7 כוסות מים
  7. רבע כוס עלי סלרי
  8. רבע כוס עלי פטרוזיליה
  9. קמצוץ מלח הימלאיה ופלפל שחור גרוס

 

איך מכינים?

  1. מאדים במים את הבצל.
  2. מוסיפים שום, כרישה ופטריות.
  3. מבשלים עם מכסה במשך 10 דקות.
  4. מוסיפים את הערמונים ועשבי התיבול.
  5. מוסיפים מלח ופלפל.
  6. מבשלים עם מכסה למשך 30 דקות.
  7. לאחר שהתקרר מעט טוחנים את המרק עם מוט בלנדר.

*זה לא מדע מדויק ולכן ניתן לשחק עם הכמויות בהתאם להעדפות האישיות שלכן. לדוגמא אפשר להוסיף יותר פטריות למי שאוהבת את הטעם או להוסיף עשבי תיבול כאלה ואחרים.

מציעה לנסות עד הנוסחה המנצחת שלכן. זו לפחות הנוסחה המנצחת שלי.

מחכה לשמוע איך יצא לכן, לא לשכוח לתייג #מתכוניקי שאוכל לראות את היצירות שלכן🍪

בתאבון!

לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי באינסטגרם // NICOLESHARON_FITNESS@

בואי נתחיל לבנות את שגרת הבריאות החדשה שלך יחד!

    השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם