סלט תרד עם אגסים וכל טוב
סלטים


מצרכים:
לרוטב:
-
1/2 כוס שמן זית
-
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפיות חרדת דיז'ון
-
כפית סוכר
-
כפית מלח
-
מעט פלפל שחור
לסלט:
-
בצל סגול בינוני פרוס דק
-
1/3 כוס חמוציות מיובשות
-
8 כוסות עלי בייבי תרד טריים
-
2 אגסים גדולים (לא לקלף), חתוכים לרבעים ונקיים מליבה
-
2/3 כוס אגוזי לוז או אגוזי מלך קלויים
איך מכינים?
הכנת הרוטב:
- מוסיפים לצנצנת קטנה עם מכסה אטום את כל מרכיבי הרוטב.
- סוגרים עם מכסה, מנערים היטב, טועמים ומתקנים טיבול במקרה הצורך. מניחים בצד עד להרכבת הסלט.
הכנת מרכיבי הסלט:
-
את פרוסות הבצל הסגול מניחים בקערה קטנה ולה מוסיפים מים קרים עד לכיוסי הבצלים.
-
מניחים בצד למשך 30 דקות, שלב זה יפחית את טעם הבצל החי. מסננים היטב ומניחים לייבוש על נייר סופג.
-
בינתיים, מוסיפים לקערה קטנה חמוציות עם 2 כפות מרוטב הסלט המוכן וזאת כדי לרככן. מניחים בצד למשך 20 דקות.
הרכבת הסלט:
- לקערה גדולה מוסיפים עלי תרד, בצלים ואגסים, מערבבים ומוסיפים את החמוציות יחד עם הרוטב.
- מוזגים את הרוטב מעל לסלט ומערבבים היטב. מוסיפים אגוזים קלויים ומגישים.
ניתן להוסיף כל סוג של גבינה מעל לסלט.
מחכה לשמוע איך יצא לכן, לא לשכוח לתייג #מתכוניקי שאוכל לראות את היצירות שלכן🍪
בתאבון!




לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי באינסטגרם // NICOLESHARON_FITNESS@
בואי נתחיל לבנות את שגרת הבריאות החדשה שלך יחד!