סלט תרד עם אגסים וכל טוב

סלטים

רמת קושי: קל
זמן הכנה: 15 דק׳

מצרכים:

לרוטב:

  1. 1/2 כוס שמן זית

  2. 2 כפות חומץ בלסמי

    2 כפיות חרדת דיז'ון

  3. כפית סוכר

  4. כפית מלח

  5. מעט פלפל שחור

לסלט:

  1. בצל סגול בינוני פרוס דק

  2. 1/3 כוס חמוציות מיובשות

  3. 8 כוסות עלי בייבי תרד טריים

  4. 2 אגסים גדולים (לא לקלף), חתוכים לרבעים ונקיים מליבה

  5. 2/3 כוס אגוזי לוז או אגוזי מלך קלויים

 

איך מכינים?

הכנת הרוטב:

  1. מוסיפים לצנצנת קטנה עם מכסה אטום את כל מרכיבי הרוטב.
  2. סוגרים עם מכסה, מנערים היטב, טועמים ומתקנים טיבול במקרה הצורך. מניחים בצד עד להרכבת הסלט.

הכנת מרכיבי הסלט:

  1. את פרוסות הבצל הסגול מניחים בקערה קטנה ולה מוסיפים מים קרים עד לכיוסי הבצלים.

  2. מניחים בצד למשך 30 דקות, שלב זה יפחית את טעם הבצל החי. מסננים היטב ומניחים לייבוש על נייר סופג.

  3. בינתיים, מוסיפים לקערה קטנה חמוציות עם 2 כפות מרוטב הסלט המוכן וזאת כדי לרככן. מניחים בצד למשך 20 דקות.

הרכבת הסלט:

  1. לקערה גדולה מוסיפים עלי תרד, בצלים ואגסים, מערבבים ומוסיפים את החמוציות יחד עם הרוטב.
  2. מוזגים את הרוטב מעל לסלט ומערבבים היטב. מוסיפים אגוזים קלויים ומגישים.

ניתן להוסיף כל סוג של גבינה מעל לסלט.

מחכה לשמוע איך יצא לכן, לא לשכוח לתייג #מתכוניקי שאוכל לראות את היצירות שלכן🍪

בתאבון!

לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי באינסטגרם // NICOLESHARON_FITNESS@

בואי נתחיל לבנות את שגרת הבריאות החדשה שלך יחד!

    השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם