פיצה משפחתית מטריפה
מאפים


מצרכים:
לבצק:
-
1ק"ג קמח כוסמין מלא
-
2כפות שמרים יבשים
-
2כפיות סוכר קנים אורגני
-
1כףמלח הימלאיה ורוד
-
1/2כוס שמן זית
-
2 וחצי כוסות מים פושרים
לרוטב:
-
1בקבוק רוטב עגבניות מוכן
-
1כף שום כתוש
-
1כפית מלח הימלאיה ורוד
-
1כפית שבבי צ'ילי יבש
לציפוי:
- גבינת קשיו
- תוספות לבחירתכן
איך מכינים?
- מכינים את הבצק: מכניסים את כל החומרים לקערת המערבל. לערבל במיקסר את כל החומרים במשך 10 דקות.
- להניח את הבצק בקערה משומנת ולכסות אותו בניילון נצמד.
- לתת לבצק לנוח שעה ולהכפיל את נפחו.
- להכין את הרוטב: בקערית מערבבים את הפסאטה (רוטב העגבניות בבקבוק) עם התבלינים.
- מרדדים את הבצק, מניחים על תבנית, מורחים את הרוטב, מפזרים גבינה בשפע ושמים את כל התוספות שאתם אוהבים: בצל, תירס, פטריות, זיתים, עגבניות, טונה… הכל הולך!
- לאפות את הפיצה בתנור שחומם מראש על 220 מעלות כרבע שעה.
- אוכלים מיד!
מחכה לשמוע איך יצא לכן, לא לשכוח לתייג #מתכוניקי שאוכל לראות את היצירות שלכן🍪
בתאבון!




לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי באינסטגרם // NICOLESHARON_FITNESS@
בואי נתחיל לבנות את שגרת הבריאות החדשה שלך יחד!