פסטה פטוצ'יני

עיקריות

רמת קושי: קל
זמן הכנה: 15 דק׳

מצרכים:

  1. חבילת פטוצ'יני מקמח כוסמין מלא אורגני
  2. 1-2 קופסאות פטריות שמפיניון(ללא הרגל) חתוכות לחצאים/רבעים
  3. פטריות שי מג'י/פורטובלו או כל סוג אחר שאתם אוהבים(לא חובה)
  4. 1 בצל בינוני חתוך דק
  5. 4 שיני שום כתושות
  6. רבע כוס שמן זית
  7. מלח ופלפל שחור לפי הטעם

איך מכינים?

  1. מכינים את הפסטה לפי הוראות יצרן.
  2. מחממים שמן זית במחבת גדולה ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  3. מוסיפים את השום הכתוש וכל סוגי הפטריות שאוהבים עד שהן מתחילות להתכווץ(סביב 5 דקות).
  4. מוסיפים את הפסטה ומעט ממי הבישול שלה.
  5. מערבבים היטב, מתקנים טיבול ומגישים.

*להגשה ניתן לטפטף מעט שמן כמהין ופטרוזיליה.

מחכה לשמוע איך יצא לכן, לא לשכוח לתייג #מתכוניקי שאוכל לראות את היצירות שלכן🍪

בתאבון!

לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי באינסטגרם // NICOLESHARON_FITNESS@

בואי נתחיל לבנות את שגרת הבריאות החדשה שלך יחד!

    השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם