פסטה פטוצ'יני
עיקריות


מצרכים:
- חבילת פטוצ'יני מקמח כוסמין מלא אורגני
- 1-2 קופסאות פטריות שמפיניון(ללא הרגל) חתוכות לחצאים/רבעים
- פטריות שי מג'י/פורטובלו או כל סוג אחר שאתם אוהבים(לא חובה)
- 1 בצל בינוני חתוך דק
- 4 שיני שום כתושות
- רבע כוס שמן זית
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
איך מכינים?
- מכינים את הפסטה לפי הוראות יצרן.
- מחממים שמן זית במחבת גדולה ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את השום הכתוש וכל סוגי הפטריות שאוהבים עד שהן מתחילות להתכווץ(סביב 5 דקות).
- מוסיפים את הפסטה ומעט ממי הבישול שלה.
- מערבבים היטב, מתקנים טיבול ומגישים.
*להגשה ניתן לטפטף מעט שמן כמהין ופטרוזיליה.
מחכה לשמוע איך יצא לכן, לא לשכוח לתייג #מתכוניקי שאוכל לראות את היצירות שלכן🍪
בתאבון!




לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי באינסטגרם // NICOLESHARON_FITNESS@
בואי נתחיל לבנות את שגרת הבריאות החדשה שלך יחד!