קציצות ברוקולי וכרישה

עיקריות

רמת קושי: קל
זמן הכנה: 45 דק׳

מצרכים:

  1. 1 שקית ברוקולי קפוא
  2. 2 יחידות כרישה קצוצות(רק החלק הלבן)
  3. מלח ופלפל שחור
  4. כף שום כתוש
  5. כף כמון

איך מכינים?

  1. מבשלים את הברוקולי עד לריכוך, מסננים את המים ומועכים.
  2. במחבת עם מעט שמן זית מטגנים את הכרישה עד לריכוך והזהבה קלה.
  3. מעבירים את הקרישה והברוקולי לקערה ושומרים במקרר לשעה (הסוד בקציצות הוא לעבוד עם מסה קרה וכך אין צורך בביצה או בקמח).
  4. כשהירקות קרים, מעבירים למעבד מזון וטוחנים בפולסים למרקם גס.
  5. מתבלים את התערובת ומעבירים למקרר לקירור נוסף של לפחות חצי שעה.
  6. יוצרים קציצות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
  7. אופים על 180 מעלות כ-35 דקות עד שהקציצות מזהיבות.

מחכה לשמוע איך יצא לכן, לא לשכוח לתייג #מתכוניקי שאוכל לראות את היצירות שלכן🍪

בתאבון!

לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי באינסטגרם // NICOLESHARON_FITNESS@

בואי נתחיל לבנות את שגרת הבריאות החדשה שלך יחד!

    השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם