קציצות ברוקולי וכרישה
עיקריות


מצרכים:
- 1 שקית ברוקולי קפוא
- 2 יחידות כרישה קצוצות(רק החלק הלבן)
- מלח ופלפל שחור
- כף שום כתוש
- כף כמון
איך מכינים?
- מבשלים את הברוקולי עד לריכוך, מסננים את המים ומועכים.
- במחבת עם מעט שמן זית מטגנים את הכרישה עד לריכוך והזהבה קלה.
- מעבירים את הקרישה והברוקולי לקערה ושומרים במקרר לשעה (הסוד בקציצות הוא לעבוד עם מסה קרה וכך אין צורך בביצה או בקמח).
- כשהירקות קרים, מעבירים למעבד מזון וטוחנים בפולסים למרקם גס.
- מתבלים את התערובת ומעבירים למקרר לקירור נוסף של לפחות חצי שעה.
- יוצרים קציצות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
- אופים על 180 מעלות כ-35 דקות עד שהקציצות מזהיבות.
מחכה לשמוע איך יצא לכן, לא לשכוח לתייג #מתכוניקי שאוכל לראות את היצירות שלכן🍪
בתאבון!




לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי באינסטגרם // NICOLESHARON_FITNESS@
בואי נתחיל לבנות את שגרת הבריאות החדשה שלך יחד!